Chat unge

chat unge

Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver. Chatten er åben mellem 23 (og nattelinjen ). Du kan chatte om alt. På Cyberhus sidder vores frivillige klar til at chatte med dig i chatten. Alle chats er for unge i alderen år. Du kan også chatte anonymt med rådgivere fra. Men for nogle børn og unge er det med venner og kærester ikke altid helt nemt. Nogle har for Hvis du føler dig ensom og har svært ved at få venner, kan du for eksempel kontakte Ung Online. Hvis du oplever, at din web chat brevkasse.

Chat unge -

Kommende kurser » A. En chatsamtale varer typisk mellem en halv til en hel time, men det kan variere. For folkeskoleeleverne vil chatrådgivningen være tilgængelig via skolernes elev-intra, så den bliver nemt tilgængelig. Ja, en gang imellem.

Videos

Chỉnh Sửa Tạo Hình BUTTERFLY Hiệu Ứng Cực Chất Đẹp Mê Ly - Liên Quân Mobile - Kinas Men for nogle børn og unge er det med venner og kærester ikke altid helt nemt. Nogle har for Hvis du føler dig ensom og har svært ved at få venner, kan du for eksempel kontakte Ung Online. Hvis du oplever, at din web chat brevkasse. Dansk chatside. Chatten hvor du kan chatte med profil og få kontakt til en ny kæreste, en god ven eller nye veninder. Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver. Chatten er åben mellem 23 (og nattelinjen ). Du kan chatte om alt. chat unge

0 thoughts on “Chat unge

Leave a Comment